5 redenen om te kiezen voor een slaapzak met oprolbare voetjes!

Yes! Je hebt het eerste jaar van je kindje overleefd en je denkt dat nu je kindje één jaar is jij waarschijnlijk ook eindelijk meer slaap zult krijgen. Echter loop je tegen behoorlijk wat struggles aan waardoor je nu opzoek bent naar een oplossing. Als jij je hierin herkent mag jij deze blog zeker niet missen! Toddiebag is het eerste merk in Europa wat slaapzakken met uitrolbare voetjes heeft ontwikkeld. Waarom kies je voor een slaapzak met voetjes? Lees gauw de blog!

 

  1. Kindje wikkelt slaapzak om zich heen

Wanneer je kleintje ongeveer één jaar is kan het behoorlijk beweeglijk zijn in de slaap. Dan draait het weer op de zij en dan weer op de buik. Soms vind je je kind zelfs met het hoofd bij het voeteind! Hierdoor wikkelt de normale slaapzak helemaal om het lichaam heen waardoor deze helemaal gedraaid gaat zitten. Dit zit natuurlijk niet lekker en dan word je kindje huilend wakker. Jij mag dus weer een extra keer je bed uit! Met een Toddiebag slaapzak met voetjes ben je in één keer van dit probleem af! Je kindje kan zo beweeglijk slapen als het wil.

 

  1. Peuter duwt dekbed van zich af

Je hebt net de kamer helemaal veranderd, er staat nu bijvoorbeeld een peuterbed in de kamer! Je kindje is harstikke trots of misschien nog een beetje in spanning. Tijdens het slapen duwt het kleintje echter steeds het dekbed van zich af waardoor die door de kou een paar keer wakker wordt. Gevolg? Het kindje krijgt net niet genoeg slaap en kan zelfs verkouden worden! Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Doordat de Toddiebags uitrolbare voetjes hebben kun je de voetjes uitrollen tijdens de koude nachten, waardoor een kindje het altijd lekker warm heeft! Je zou de toddiebag eventueel met een dun dekentje kunnen gebruiken zodat je kind geleidelijk went aan het concept van een dekbed, je zult zien dat het steeds een stukje beter gaat!

 Slaapzak met voetjes

  1. Safety first!

Wij begrijpen helemaal dat je als ouder niet wil dat je kindje uit bed klimt! Met een reguliere slaapzak is dat dan ook best moeilijk voor een kleintje. Toch zie je dat kindjes dat wel gaan proberen en met een normale slaapzak, kunnen ze dan akelig vallen. Hetzelfde geldt voor lopen in een slaapzak. Als je kindje begint met lopen kun je het beste kiezen voor een slaapzak met voetjes omdat het kindje zo mobiel kan blijven. Als een kind probeert te lopen, kan het in ieder geval veilig!

  1. Door wind en weer, met een Toddie zit je altijd goed!

Wat een aparte herfst is het hè? De ene week is het 20 graden en de andere week is het ineens bibberen. Doordat Toddiebag slaapzakken tot TOG 2 gaan kun je werken met laagjes. Bij de wat warmere dagen doe je misschien alleen de luier onder de Toddie en bij de wat koudere dagen kun je kiezen voor wat meer laagjes. Zo kun je je Toddie het hele seizoen dragen!

 

  1. Duurzame keuze

Duurzaam en kwaliteit is onze standaard. Toddiebag slaapzakken worden aandachtig handgemaakt en van ecologische materialen. De professionele kleermakers worden eerlijk betaald. Het katoen en de katoenen fleece zijn biologisch en het logo is gemaakt van veganistisch leer! Als jouw koopnorm ook duurzaamheid is, dan zijn wij een gouden match!

 

slaapzak met voetjes

 

Ben jij overtuigd? Kijk dan hier naar ons mooie assortiment! Heb je vragen? Stuur ons een mail op info@toddiebag.nl of stuur een DM op Instagram @toddiebag.benelux

 

 

 

← Older Post Newer Post →