Slapeloze nachten? Weggeschopte dekentjes? Koude voetjes?

Dat is verleden tijd met Toddie. Europa’s eerste slaapzak met oprolbare voetjes.

Koop Toddie

Dit is ToddieBag

KOOP TODDIE

Opvouwbare voetjes! Yay!

Rol naar beneden: het functioneert als een gewone sok, trek hem gewoon over de voeten van je kind. Rol het op: Je kind kan overdag rondlopen zonder uit te glijden.

KOOP TODDIE

Voordelen van Toddie

Oprolbare voetjes

De oprolbare sokjes houden de voetjes van jouw kind warm gedurende de nacht en helpen ze overdag rond te lopen zonder te vallen.

Wikkelt niet

In tegenstelling tot traditionele slaapzakken wikkelt de Toddie niet om het lichaam. Dat zorgt voor vredige zoete dromen van het kindje... en van jou.

Makkelijk aan te kleden

De slaapzakken bevatten ritssluiting en drukknopen voor een snelle en makkelijke aankleding. Om ervoor te zorgen dat jouw kindje comfortabel op zijn buik kan slapen is de ritssluiting aan de zijkant geplaatst.

Op naar een goede nachtrust!

Huidvriendelijke, natuurlijke stoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

KOOP TODDIE

Ervaringen van ouders

In de avonden aait en knuffelt ze met het egeltje en soms borstelt ze zelfs de stekeltjes. In de ochtenden kan ik haar amper uit de slaapzak krijgen :) Ik houd van de zachtheid van de stof, de toffe designs en het feit dat mijn baby warm blijft.

Andrea, moeder van Belle

De ToddieBag met de slak design was onze eerste van slaapzak. Het is al gedragen door onze twee oudsten en zal met plezier gedragen worden door onze derde baby.

Esther, moeder van 3

Naast de vele schattige designs ben ik ook blij dat er veel pastel keuzes zijn!

We zijn erg tevreden over de kwaliteit, het is zacht en comfortabel voor onze dochter.

Matt, vader van Zoe

Op naar een goede nachtrust!

Word lid van onze Facebook-groep waar Janine, The New Sleep Coach en andere ouders je slaapadvies kunnen geven voor rustige nachten.

Word lid van de groep

Snotterneuzen en slapen

Nieuwe blog van Janine, The New Sleepcoach. Slaaptips voor het snotter seizoen. Hoe breng je je kind naar bed? Wat te doen met hem/haar overdag? Lees onze blog met tips.

Lees de blog

Witte ruis, white noise machine

Witte ruis is over het algemeen een monotoon geluid. White noise kan al goed gebruikt worden vanaf de geboorte en het kan de baby gelijk helpen om sneller te kalmeren en beter te slapen. Lees dan deze blog, om te zien of witte ruis je kind kan helpen om rustig in slaap te vallen.
Lees de blog