Klantreviews over ToddieBag

SUSAN & SAM

"Wat ben ik blij dat het de laatste maanden beter gaat met het slapen van Sam. Sinds hij geen middag slaapje meer doet gaat hij s’avonds heerlijk liggen en slaapt hij sinds een paar weken zo goed als alle nachten door!!!! Hij slaapt nog steeds naast mij in een ledikant en daar komt binnenkort verandering in. Ik zie er enorm tegenop om hem niet meer naast mij te hebben. Dit omdat het zo vertrouwd voelt en voel mij schuldig dat ik hem dan in de steek laat! Hij heeft zelf ook een ander idee over waar hij straks gaat slapen als zijn zusje er is. Eerst zijn zusje in de cosleeper dan Sam er naast en dan kom ik! Maar ik weet dat het goed is voor ons beide dat hij echt straks op zijn eigen kamer in een heel mooi, stoer nieuw bed gaat slapen! Om deze overgang iets makkelijker te maken heeft hij sinds kort een nieuwe slaapzak van @toddiebag.benelux . Het is eerder een chillpak dan een slaapzak. Dit komt doordat deze voetjes heeft en hij straks sneller went aan het slapen onder een dekbed. Voor de campagne Dream Together van @toddiebag.benelux mocht ik de Toddiebag testen en deelde ik mijn mooiste moment, grootste uitdaging (zo ook bovenstaande uitdaging) en beste advies omtrent ouderschap!" - Susan 

 

 

 

SHAMIR & ZION

"Guess who woke up with a smile on his face. Dit is de ideale slaapzak waar je kind ook chill in kan lopen🚶🏽Check @toddiebag.benelux for more ️

Voor de campagne Dream Together in samenwerking met Toddiebag mocht ik de Toddiebag testen en deelde ik mijn mooiste moment, grootste uitdaging en beste advies omtrent ouderschap! Check de video op het kanaal van Toddiebag!" - Shamir

 

 

JALEESA & IMANI

 "Mijn kleine Maan is inmiddels 5 jaar en wordt soms nog steeds wakker ’s nachts. We horen haar kleine voetjes al aankomen lopen en dan kruipt ze bij ons in bed. Met haar koude voetjes tegen ons aan. Lekker opwarmen.. Ik check en kus de kids voordat ik ga slapen altijd even en leg het dekbed weer over ze heen. Maar toch krijgt Maan het vaak genoeg koud. Sokken aan wilt ze niet en voor een slaapzak is ze te groot. En vaak genoeg draaide ze zichzelf vast in haar slaapzak toen ze die nog wel droeg.

Nu is er een nieuw initiatief dat zich inzet voor de verbetering van de slaap voor kinderen en daarmee dus ook voor de slaap van de ouders. De Toddiebag!

De oprolbare sokjes houden haar voetjes warm gedurende de nacht. Overdag kan ze er lekker mee rond lopen en chillen zonder te vallen. Lees: minder kleding wassen omdat dit het ideale item is om aan te trekken wanneer je veel thuis bent! 🤓(Door de vakantie en de lockdown, was dit de afgelopen weken zeker het geval bij ons).

Naast dat Imani echt blijft liggen met haar Toddiebag aan, is het van circulair materiaal en is het op een eerlijke en lokale manier gemaakt met de bedoeling om het productieafval zo veel mogelijk te minimaliseren en om een lijn te creëren van uitsluitend biologische materialen.

Voor de campagne Dream Together in samenwerking met @toddiebag.benelux mocht ik de Toddiebag testen en deelde ik mijn mooiste moment, grootste uitdaging en beste advies omtrent ouderschap! Check de video op het kanaal van Toddiebag!" - Jaleesa

 

Bezoek onze ToddieBag-collectie hier:KOOP TODDIEBAG 

 

← Oudere Post

Over ToddieBag

RSS